Tohani Siel Rose 2018

0004700922

Nou

Siel este un nou vin rose în portofoliul de creație al producătorului Tohani din Dealu Mare. Semnat de Albertus Van Der Merwe, oenolog sud-african ce aduce influențe de lume nouă în piața vinului românesc, Siel este un cupaj din șapte soiuri de struguri ce cresc în podgoria de la Tohani.

Siel (s. Afrikaans) inseamna suflet

Așa începe povestea noului vin alb de la Tohani România, vin creat din struguri românești în cea mai importantă zonă viticolă din România, sub semnătura lui Albertus Van Der Merwe, oenologul sud-african al producătorului din Dealu Mare.

Povestea lui Albertus se suprapune cu cea a vinului Siel, un vin-călătorie, care încununează drumul de o viață al vinificatorului. O viață petrecută prin viile și cramele celor mai renumite podgorii din lume. O călătorie de mii de kilometri, ajunsă la apogeu la Tohani, și care continuă să se scrie într-una dintre cele mai frumoase podgorii din România.

Noul vin al Tohani România este, fără îndoială, un vin cu și despre suflet. Siel lansează un trend nou în piață: vinuri echilibrate cu arome moderne, ce reflectă stilul de lume nouă al oenologului Albertus Van Der Merwe.

Acesta este Siel. Un vin despre călătoria în căutarea sensului, a sinelui și a sufletului. Este un vin-experiență, clădit pe o poveste universală, poveste care, de această dată, se încheie și reîncepe fericit chiar aici, în România. La Tohani.

Vinul este obtinut din struguri din soiurile: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir, Busuioaca de Bohotin.

32.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 points care pot fi schimbate într-un cupon de 0.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRose
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneDealu Mare
Soi struguri.Cupaj rose
Volum750 ml
An2018
Grade alcoolice13.0
Am inteles

Acest website foloseste cookies.