R,BANFI BRUNELLO DI MONTALCINO

0004701151

Nou

Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale regiunii Montalcino din Toscana, domeniul Castello Banfi este unic din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. Vinurile Castello Banfi sunt rezultatul unei selecţii atente a strugurilor din cele mai bune podgorii din Montalcino şi sunt un exemplu de nezdruncinat al unei tradiţii vechi şi înţelepte de producere a vinului combinată cu tehnologii inovatoare la nivelul vinificaţiei şi al podgoriilor.

Vinul este lăsat la maturat timp de 2 ani în butoaie de stejar de diferite dimensiuni, barriques de 350 litri şi butoaie de 60 -120 hl. Ulterior, vinul este învechit în sticlă/ lăsat la maturat în sticlă încă 8-12 luni înainte de a fi lansat pe piaţă.

Culoare: Roşu rubiniu cu reflexe de granat

Buchet/ Miros: Eteric, amplu, cu note subtile de vanilie

Gust: Plin, delicat, catifelat şi intens, cu un uşor gust de lemn-dulce, mirodenii şi gudron

Însemnările producătorului: Un produs clasic al Banfi, acest Brunello di Montalcino este obţinut cu clone de Sangiovesse selectate după 20 de ani de cercetare şi este învechit în butoaie mici de stejar de 350 lt precum şi în butoaie slavone de 60-120 hl. Este combinaţia cea mai aristrocratică dintre tradiţia obţinerii vinului în zona Montalcino cu tehnologiile moderne.

Recomandări culinare: Vinul este potrivit în special pentru a potenţa preparatele din carne roşie şi branzeturile învechite. 

256.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 25 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 25 points care pot fi schimbate într-un cupon de 7.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraItalia
RegiuneToscana
Soi struguriSangiovese
Volum750 ml
An2015
Grade alcoolice14,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.