Z.COSIMO VARVAGLIONE

0004201469

Nou

Varvaglione Cosimo Collezione Privata Primitivo di Manduria 

Producător: Varvaglione Vigne & Vini - Taranto, Puglia
Soi: Primitivo (Zinfandel) - vițe vechi de peste 60 de ani; struguri cultivați cu metode tradiționale, culeși și selecționați manual, ciorchine cu ciorchine
Culoare: roșu intens cu tente purpurii
Miros: gem de fructe roșii cu adieri de fructe negre
Gust: deosebit de elegant și puternic, cu o tipicitate evidentă; minunate arome de fructe roșii coapte, coacăze negre, piper negru și nuci; impresionant de concentrat și dens, ”dulce” fără a fi greoi; prospețimea și aciditatea te invită să iei încă o gură; se remarcă postgustul persistent, echilibrul și structura care-l recomandă pentru învechire
Recomandări gastronomice: un vin de meditație ideal, dar care merge foarte bine și cu carne roșie, vânat, somon, ton, legume la grătar, brânzeturi maturate (Grana Padano)

Temperatura de servire: 16-18°C
Maturat cel puțin 14 luni în butoaie de stejar franțuzesc și american.
5 Grappoli, Bibenda
90 Puncte Parker
Ediția 2015 - Mare Medalie de Aur și Best in Show Primitivo di Manduria, Mundus Vini

Situată în inima Pugliei, lângă Salento, Varvaglione Vigne & Vini este un exemplu de inovație și tradiție. Podgoria se concentrează pe valorizarea soiurilor indigene Primitivo, Negroamaro, Malvasia Bianco, Malvasia Nera și investește în creșterea calității vinurilor prin utilizarea celor mai noi tehnologii și selectarea atentă a strugurilor. Astfel, podgoria condusă de Cosimo și Maria Teresa Varvaglione a ajuns să fie prezentă pe majoritatea piețelor străine, fiind recunoscută pentru stilul armonios în care combină tradiția cu modernitatea.

148.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 points care pot fi schimbate într-un cupon de 4.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraItalia
RegiunePuglia
Soi struguriPrimitivo di Manduria
Volum750 ml
An2019
Grade alcoolice15,00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.