Piccini Brunello di Montalcino Magnum 2010

0004700377

Nou

Clasificare:  DOCG

 

Struguri:  Sangiovese Grosso 100%

Daca Toscana este considerata epicentrul vinurilor italiene, vinurile de Montalcino (Brunello si Rosso) marcheaza in timp “cand” si “unde” se intampla aceste lucruri.

In panteonul criticilor de vin, Brunello  primeste recunoasterea internationala pentru unul din cele mai bune vinuri din lume, nu doar italiene.Strugurii sunt alesi manual la sfarsitul verii, când sunt perfect copti, de obicei în octombrie. Fermentarea are loc în otel inoxidabil pentru 15-20 zile. Farmecul unui vin complex, ca Brunello di Montalcino deriva din perioada de învechire, în care vinul proaspat fermentat se maturizeaza si asimileaza lent, arome si parfumuri de la lemnul butoaielor. Vinul ramâne în stejar timp de cel putin 2 ani si apoi înca 6 luni în sticle. Înainte de îmbuteliere, vinul este depozitat într-un mediu de temperatura controlata pâna la lansarea sa pe piata, incepand cu minim al 5-lea an dupa recoltare.

Maturarea: 20 luni în butoaie de stejar 25hl; 4 luni in barrique; stocare: 24luni, 6 luni rafinament în sticle.

Indisponibil momentan

294.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 29 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 29 points care pot fi schimbate într-un cupon de 8.70 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraItalia
RegiuneToscana
Soi struguriSangiovese
Volum1500 ml
An2010
Grade alcoolice14.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.