- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Romania
- Regiune
- Murfatlar
- Soi struguri
- .Cupaj rose
- Cupaj
- Syrah + Cabernet Sauvignon
- Volum
- 750 ml
- An
- 2024
- Grade alcoolice
- 12.9
- Culoare
- Rose
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
- Prince Stirbey
- 1000 de Chipuri
- Alira
- Aurelia Visinescu
- Carastelec
- Catleya
- CORCOVA
- Crama Averesti
- Crama Bauer
- Cramele Recas
- Crama Girboiu
- Crama Hermeziu
- Crama Oprisor
- DAVINO
- Domeniul Coroanei Segarcea
- Domeniul Vladoi
- Liliac
- Budureasca
- SERVE
- Petro Vaselo
- Crama Basilescu
- Casa de Vinuri Cotnari
- Vinarte
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,50 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,50 lei -
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb121,50 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,50 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,50 lei
- Reduceri
Română
RON lei
Domeniul Vladoi - Anca Maria - Rose 2024
Vinurile din gama Anca Maria au fost facute dupa asemanarea vinificatoarei Anca Maria Vladoi, tinere, sprintene, imbuteliate intr-o sticla cu forma delicata, feminina.
Vinul este produs din struguri din soiurile Syrah si Cabernet Sauvignon.
Culoarea este roz somon, stralucitoare si prietenoasa si a fost obtinuta lasand mustul in contact cu pielita numai cateva ore.
Mirosul proaspat cu note de trandafir se imbina cu arome de piersici coapte.
Gustul este fin, placut si cu o mineralitate ridicata.
Bine racit, se asociaza cu mancaruri pe baza de peste, cu sosuri si carnuri usoare din pasare si legume.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
78,50 lei
Feteasca Neagra din Dobrogea incepe sa isi defineasca personalitatea la Familia Vladoi.
Vinul este catifelat, dar bine structurat, corpolent, amplu si intens.Notele condimentate completeaza aromele fine de prune uscate si fructe rosii de padure bine coapte.
Este alegerea potrivita pentru asocierea cu fripturi din carne de vita “in sange” pregatite pe jar...
137,50 lei
Unul dintre cele mai cunoscute, dar și mai așteptate vinuri din Oltenia Profundă ale Cramei Oprișor, alintat de către cunoscători “Eticheta Roșie”, este acum pregătit să se destăinuie cu recolta anului 2020.
Serie limitată de numai 32820 sticle, gata să dezvăluie puritatea unui soi cu renume. Purtând amprenta locului de spirit și nestatornicie al...
104,50 lei
0An productie: 2019Soi: Pinot Noir14,5% vol. alcool3,2 g/l zaharuri rezidualeEditie limitata, 3000 sticle
48,50 lei
Vin spumant cu gust proaspăt și vioi
Zona de producere: Podgoria IașiSoiul: Chardonnay (100%)Altitudine și expoziție: 140 m deasupra nivelului mării, expoziție sud, sud-esticăTipologia solului: argilos, cernoziom cambic
Sistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepiClima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate...
65,50 lei
An productie: 2024Vin alb, sec, 13.0 vol. alcool, 3.0 g/l zaharuri Editie limitata 8200 sticle
Fara urma de indoiala Sauvignon Blanc si-a gasit o noua casa in Dragasani. Si acestui soi i-am dat posibilitatea sa-si dezvolte propriul caracter, reprezentand teritoriul si regiunea. Datorita conditiilor climatice, un soi cu coacere relativ timpurie cum este...
64,50 lei
Tenuta Sant' Antonio Scaia Garganega Chardonnay Producător: Tenuta Sant' Antonio - Valpolicella, VenetoSoiuri: Garganega, ChardonnayCuloare: galben-verzui Miros: flori de salcâm alb și iasomie, citrice (grapefruit, portocală, ananas), măr, pară, mango și note ușoare de bananăGust: proaspăt și plăcut, cu aciditate susținută. Intensitatea aromelor și...
54,50 lei
Acest vin este produs si imbuteliat de Unicom Production, aceeasi firma care produce si vinurile Davino, un etalon in ultimii ani in Romania, referitor la calitate si exclusivitate.
Se produce prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Cabernet Sauvignon si Merlot. Strugurii sunt desciorchinati si boabele sunt zdrobite usor. Maceratia...
56,50 lei
Busuioaca de Bohotin – Denumire de Origine Controlata HusiAreal: Domeniile Averesti – Podgoria HusiStrugurii au fost recoltati dimineata pana la ora 10, manual cu multa grija, apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatură de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6 ore.Dupa decantarea gravitationala...
36,00 lei
Strugurii sunt culesi manual, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri dureaza intre 5 si 8 zile, la temperatura controlata de 16 °C. Fermentatia alcoolica (100% prin adaugare de drojdii selectate) este controlata la 26-28 °C intre 8-10 zile, urmata apoi de macerare la cald (controlata termic) intre 5...
Transport Gratuit
pentru comenzi mai mari de 400 de lei
Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid