Domeniul Coroanei Segarcea - Vardo - Adierea Vantului 2011

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700130

Nou

Vardo - Adierea Vantului 2011

Adierea Vântului mângâie chipurile tiganilor mereu cu fruntea sus, niciodata cu privirea înapoi. Vântul e aerul curat pe care-l respira. E mirosul libertatii. Adierea Vântului te dezmiarda si te face sa te simti liber.

Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 8 hectare cu Syrah, plantate la o densitate de 6.000 de plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu. Pentru aceasta gama se aleg parcele cu o productie medie de 7 tone/ha.

Metoda de vinificatie : Strugurii sunt culesi manual si se face o macerare carbonica, cu struguri nedesciorchinati. Vinul este apoi maturat în butoaie de stejar francez si american de prima si de a doua trecere, pe o perioada de pâna la un an.

Note de degustare : Un strugure care a sedus întreaga lume prin capacitatea sa de a produce atât vinuri tinere si expresive, cât si vinuri grele, cu putere mare de învechire. În Segarcea, pentru a-i surprinde complexitatea aromatica, am ales pentru Syrah macerarea carbonica, proces în care fermentatia începe cu strugurii întregi, nepresati si nedesciorchinati. La o usoara aerare explodeaza în zeci de arome, cu senzații dulci, în ciuda faptului ca este un vin sec, cu taninurile bine integrate care dau corpului intensitate si rotunjime. Un vin fatetat, cu o expresie clasica de climat meridional, în care aromele evolueaza și se transforma permanent.

Temperatura recomandata de servire : 16ºC-18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora înainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

41.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriSyrah
Volum750 ml
An2011
Grade alcoolice13.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.