E.D.COROANEI VARDO PUTEREA VOINTEI

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700132

Nou

Puterea Vointei îsi are radacinile în pamântul roditor spre care tiganii pasesc toata viata. Pe care danseaza. Pe care dorm. Pe care calatoresc. Puterea Vointei are ardoarea unei povesti frumoase care dainuie vesnic.

Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 7 hectare cu Cabernet Franc, plantate la o densitate de 6.250 plante la hectar si 10 hectare cu Marselan, plantate la o densitate de 5.000 plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu. Pentru aceasta gama se aleg parcele cu o productie medie de 8-10 tone/ha.

Metoda de vinificatie : strugurii, culesi manual, sunt desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare traditionala în vinificatoare cu piston timp de doua saptamâni, urmata de maturare în butoaie de stejar francez ai american, de prima si a doua trecere, pe o perioada variabila, între 8 si 12 luni, în functie de tipul butoiului.

Note de degustare : Un cupaj inedit, din doua soiuri franceze, provenite din Bordeaux si, respectiv, Languedoc, aproape inexistente în România. Rezultatul este un vin proaspat, viguros, predominant masculin, cu un discurs lung, în care soiuri ce definesc regiuni istorice diferite colaboreaza, alternând în dominarea spectrului aromatic. Dens si etajat, intens si viu, cu o gliceritate ce naște senzații

Indisponibil momentan

50.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguri.Cupaj rosu
CupajCabernet Franc & Marselan
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.