E.D.COROANEI VARDO PICATURA VIETII

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700133

Nou

Vardo - Picatura Vietii 

Picatura Vietii izvoraste din limpezimea apelor lânga care tiganii poposesc. Apa le da viata. Îi satura de sete. Îi racoreste când ploua. Picatura Vietii lasa povestea sa curga mai departe si scalda sufletul iubitorilor de frumos.

Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 10 hectare cu Touriga Nacional, plantate la o densitate de 6.000 plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu. Pentru aceasta gama se aleg parcele cu o productie medie de 8 tone/ha.

Metoda de vinificatie : strugurii, culesi manual, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare în vinificatoare cu piston, timp de aproape doua saptamâni. Vinul s-a maturat în butoaie de stejar francez si american, de prima si a doua trecere, pe o perioada variabila, între 8 si 12 luni în functie de tipul butoiului.

Note de degustare : dintre cele peste 200 de soiuri traditionale ale Portugaliei, Touriga Nacional este considerat strugurele port-drapel, în primul rând datorita capacitatii sale de a produce vinuri de înalta calitate, de la complicatele si asprele vinuri din Douro la delicioasele vinuri de Porto. Avid de soare, si-a gasit cu ușurința o a doua casa în Segarcea, unde cele 1440 de ore de insolatie din timpul verii îi as

Indisponibil momentan

50.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriTouriga Nacional
Volum750 ml
An2019
Grade alcoolice13.70
Am inteles

Acest website foloseste cookies.