E.D.COROANEI VARDO PATIMA SERII

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700131

Nou

Vardo - Patima Serii 

Patima Serii se naste din focul de seara la care se încalzesc si cânta tiganii. Focul le aprinde pasiunea. Le lumineaza dansul. Le încalzeste pielea. Patima Serii pastreaza vie traditia si aprinde în suflet dragostea de viata.

Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 13 hectare cu Feteasca Neagra, plantate la o densitate de 6.000 plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu.
Pentru aceasta gama, se aleg parcele cu o productie medie de 8 tone /ha.

Metoda de vinificatie : strugurii, culesi manual, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare în vinificatoare cu piston, timp de aproape doua saptamâni.
Vinul s-a maturat în butoaie de stejar francez, de prima si de a doua trecere, o perioada variabila, între 8 luni si un an, în functie de tipul butoiului.

Note de degustare : feteasca neagra este unul dintre strugurii care reusesc si îsi schimbe în mod esențial expresia, copiind trasaturile locului în care cresc. În Segarcea acest soi surprinde terroir-ul definit de pamânt bogat și mult soare, nascând un vin definit de extract și complexitate aromatica. Viu, cu un atac dominat de prospețime, cu taninuri prezente dar topite, acest vin se prezinta ca un ansamblu echilibrat și rafinat, cu o evoluție în pahar care trece de la notele mai închise, dobândite în timpul maturarii în butoaie de stejar, la note explozive de fruct. Un postgust lung și reconfortant, un pic picant, cu o nota centrala de fructe rosii

Temperatura recomandata de servire : 16ºC - 18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora înainte de servire si ca vinul sa fie decantat.

Indisponibil momentan

50.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.50 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriFeteasca Neagra
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.