Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
0004700147
Nou
organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 8 ha de Viognier si 16 ha de Tamaioasa Romaneasca, plantate cu o densitate de 6.500 plante la hectar.Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol argilo-calcaros. Modul detaiere este Guyot simplu. S-au realizat taieri In verde pentru reducerea productiei la8 tone/ha.
metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual. S-a folosit macerarea pelicularapentru ambele soiuri. O parte din Viognier s-a maturat la butoaie noi de salcam, timpde 6 luni. Restul de Viognier si Tamaioasa Romaneasca s-au maturat la cisterne deinox, cu batonnage.
note de degustare
Debutul vinului este extrem de proaspat, cu senzatii verzi,dominate de citrice (limeta, lamaie, carcel de vita), Insa aceasta senzatie ascunde,de fapt, o bogatie subtila de arome, de la pulpa carnoasa de piersici crude si prunealbe pana la nuante de flori albe si polen. Influenta butoaielor de salcam se facesimtita atat In notele usoare, perfect integrate, de vanilie, cat si In corpul vinului,devenit mai dens si mai matasos.
temperatura recomandata de servire
11ºC - 13ºC.
Eventualele depunericertifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
Culoare | Alb |
Zaharuri reziduale | Sec |
Tara | Romania |
Regiune | Segarcea |
Soi struguri | .Cupaj alb |
Cupaj | Viognier + Tamaioasa Romaneasca |
Volum | 750 ml |
An | 2020 |
Grade alcoolice | 12,50 |
Acest website foloseste cookies.