Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Sinceritate 2020

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700147

Nou

organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 8 ha de Viognier si 16 ha de Tamaioasa Romaneasca, plantate cu o densitate de 6.500 plante la hectar.Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol argilo-calcaros. Modul detaiere este Guyot simplu. S-au realizat taieri In verde pentru reducerea productiei la8 tone/ha.

metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual. S-a folosit macerarea pelicularapentru ambele soiuri. O parte din Viognier s-a maturat la butoaie noi de salcam, timpde 6 luni. Restul de Viognier si Tamaioasa Romaneasca s-au maturat la cisterne deinox, cu batonnage

note de degustare 

Debutul vinului este extrem de proaspat, cu senzatii verzi,dominate de citrice (limeta, lamaie, carcel de vita), Insa aceasta senzatie ascunde,de fapt, o bogatie subtila de arome, de la pulpa carnoasa de piersici crude si prunealbe pana la nuante de flori albe si polen. Influenta butoaielor de salcam se facesimtita atat In notele usoare, perfect integrate, de vanilie, cat si In corpul vinului,devenit mai dens si mai matasos.

temperatura recomandata de servire
11ºC - 13ºC.

Eventualele depunericertifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

86.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.40 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguri .Cupaj alb
CupajViognier + Tamaioasa Romaneasca
Volum750 ml
An2020
Grade alcoolice12,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.