Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia - Speranta 2017

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700148

Nou

organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 23 hectare de Pinot Noir, 13 hectare de Pinot Gris si 46 hectare de Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate cuprinsa Intre 5.000 si 6.250 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia a fost de 8 tone/ha.

metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual. S-a folosit macerare peliculara de scurta durata (4 – 6 ore) pentru Pinot Noir si Cabernet Sauvignon si de lunga durata (12 ore) pentru Pinot Gris. Pentru Pinot Noir si Pinot Gris, maturarea s-a facut la cisterne de inox cu batonnage, iar pentru Cabernet Sauvignon s-a ales o maturare scurta, de 4 luni, la butoaie noi de stejar francez.

note de degustare 

Un debut marcat de senzatia de fructe albe - cirese albe, prune albe, boabe de strugure alb. Dupa aerisire, Incep sa se faca simtite si aromele de fructe rosii, dublate de senzatii de miere, polen si fructe exotice. Gustativ, porneste din arome fine de trandafiri si cirese, pentru a evolua spre fructul pasiunii, rodie si senzatii carnoase. Taninurile fine, perfect integrate, se regasesc In corpolenta peste medie a vinului, ca factor de echilibru pentru o aciditate ridicata, care transforma acest roze Intr-o delicatesa rezervata unor experiente gourmet.

temperatura recomandata de servire
11ºC - 13ºC.

Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

79.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.10 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRose
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguri.Cupaj rose
CupajPinot Noir + Pinot Gris + Cabernet Sauvignon
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice13.0
Am inteles

Acest website foloseste cookies.