E.D.COROANEI MM RECUNOSTINTA

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700145

Nou

organizarea plantatiei
Domeniul dispune de 46 hectare de Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate de 5.000 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia obtinuta a fost de 8 tone/ha.

metoda de lucru
Strugurii s-au cules manual, s-a facut o macerare- fermentare traditionala In vinificatoare cu piston, urmata de o maturare de 12 luni la butoaie noi de stejar francez.

note de degustare 

La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pamantoase, de brusturi. Aromele se deschid Insa rapid catre toate nuantele de fructe de padure negre si rosii – crude, In dulceata sau In gemuri. Finalul gustului este dominat de dulceturi si gemuri – zmeura, capsuni, coacaze, cirese amare – si magiun de prune, cu un pic de iod si nuante de fructe de padure supracoapte. Postgust extrem de lung si nuantat.

temperatura recomandata de servire
16ºC - 18ºC.

Recomandam deschiderea sticlei cu o jumatate de ora Inainte de servire si decantarea vinului. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.

Indisponibil momentan

99.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.70 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriCabernet Sauvignon
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14.30
Am inteles

Acest website foloseste cookies.