Domeniul Coroanei Segarcea Elite - Cabernet Sauvignon 2014

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700137

Nou

• CARACTERISTICI VITICOLE: Domeniul dispune de 40 hectare cu Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate de 5000 de plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu ; sol de tip - cernoziom calcaros.

• VINIFICARE : Strugurii, ajunsi la un nivel de maturitate 230g zahar/litru de must , au fost culesi manual, desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare in vinificatoare speciale cu piston timp de o luna. Coborârea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional si permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare s-a ales o combinatie de 40% baricuri noi si 60% baricuri la a doua trecere.

• CULOARE: Rosu închis dens.

• NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Vin complex, foarte bogat, taninuri bine topite, note de caramel la nas. Atac placut in gura, cu armonie de taninuri si dulceata. Final lung, bine echilibrat.

• TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE: 17º-18ºC.

32.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 points care pot fi schimbate într-un cupon de 0.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriCabernet Sauvignon
Volum750 ml
An2014
Grade alcoolice13.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.