E.D.COROANEI PRESTIGE MERLOT

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700153

Nou

VINIFICARE: Pentru aceasta gama, din cele 24,7 hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate de 230g zahar/l must, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare-fermentare in vinificatoare speciale cu piston timp de zece zile. Coborarea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional care permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare, s-a ales o combinatie de baricuri din lemn francez si lemn american, in combinatie de 60% baricuri noi si 40% baricuri la a doua trecere.

NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Note elegante, fine, usoara impresie de lemn la nas. Atacul este bland cu note de lemn usor prajit. Postgustul este intens si lung. 

TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE: 18º-20ºC Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului, astfel incat acesta sa fie cat mai natural.

Indisponibil momentan

48.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriMerlot
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.