Domeniul Coroanei Segarcea Prestige - Pinot Noir 2017

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700155

Nou

VINIFICARE : Pentru aceasta gama, din cele 23 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate deplina, au fost desciorchinati si tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare speciale cu piston timp de zece zile. Coborârea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional care permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare s-a ales o combinatie de baricuri din lemn francez si lemn american, in proportie de baricuri noi si baricuri la a doua trecere.

NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Expresiv, foarte agreabil. Se regasesc note fructate – rodie – si condimente. In gura este complex si bogat, cu taninuri topite. Aspect de lemn foarte discret, usor vanilat.

TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE : 17º-18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului, astfel incât acesta sa fie cât mai natural..

48.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneSegarcea
Soi struguriPinot Noir
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14,00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.