E.D.COROANEI PRESTIGE FET ALBA

Domeniul Coroanei Segarcea

0004700152

Nou

Domeniul dispune de 15 hectare cu Feteasca alba, plantate cu o densitate de 6.000 plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu. Pentru aceasta gama, se aleg parcele cu o productie medie de 6 tone/ha.

Strugurii, culesi manual, s-au desciorchinat si s-au presat la presiuni mici. Mustul astfel obtinut s-a limpezit natural, la temperaturi de 8ºC - 10ºC, timp de 48 de ore. A urmat apoi o fermentare lenta, în cuve de inox cu temperatura controlata, între 16ºC -18ºC. Vinul s-a maturat pe drojdiile fine, cu batonnage periodic, timp de 3 - 5 luni. 
 
Este un vin energizant si reconfortant, excelent pentru zilele calduroase. Desi soiul, traditional românesc, este utilizat extrem de des pentru
crearea de vinuri populare, în Segarcea isi gaseste adevarata noblete, care asigura bogatia de arome a strugurelui. Vinul este suav, aproape fragil, cu arome intense de flori albe si salcâm proaspat înflorit. Gustul dominat de prospetime, aproape crocant, releva o aciditate citrica ce echilibreaza excelent întregul.


Temperatura recomandata de servire 11ºC - 13ºC.

Indisponibil momentan

48.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneOltenia
Soi struguriFeteasca Alba
Volum750 ml
An2020
Grade alcoolice12.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.