- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
- Prince Stirbey
- 1000 de Chipuri
- Alira
- Aurelia Visinescu
- Carastelec
- Catleya
- CORCOVA
- Crama Averesti
- Crama Bauer
- Cramele Recas
- Crama Girboiu
- Crama Hermeziu
- Crama Oprisor
- DAVINO
- Domeniul Coroanei Segarcea
- Domeniul Vladoi
- Liliac
- Budureasca
- SERVE
- Petro Vaselo
- Crama Basilescu
- Casa de Vinuri Cotnari
- Vinarte
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,50 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei -
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
DAVINO Domaine Ceptura Rouge 2017
Domaine Ceptura Rouge este un cupaj de Feteasca Neagra + Merlot + Cabernet Sauvignon.
Este unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani si este reprezentativ pentru arealul Dealu Mare.
Cele trei soiuri care intra in componenta sunt vinificate separat.
Metoda de vinificatie in rosu este clasica, pe bostina, in vase mici de inox, la 22-26°C. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica.
In cupaj sunt reprezentate cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2 – 3 luni de tatonare prin microprobe.
Maturat in baricuri de stejar romanesc si apoi invechit la sticla minim 22 luni.
Limpiditate: limpede-cristalin;
Culoare: rosu-rubiniu intens;
Miros: intens, complex si persistent, cu fond de visine negre, stafide si piper verde, note de ciocolata si cafea;
Gust: complex si expresiv, amplu, puternic dar rotund, cu un postgust remanent condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.
Asociere culinara: mancaruri care au la baza carne de miel sau vita, branzeturi vechi si/sau fermentate.
Temperatura de servire: 18-19°C.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei