DAVINO - Monogram Feteasca Neagra 2015

Davino

0004201174

Nou

Acest vin este produs de Unicom Production, acelasi producator care realizeaza si vinurile DAVINO.

Strugurii care intră în compoziţia acestui vin sunt culeşi selectiv din cele mai valoroase parcele cu altoi din arealul Ceptura.

Vinul are o corpolenţă peste medie, păstrează foarte bine caracterul soiului, este bine structurat şi prezintă o complexitate deosebită.

Maturarea în barrique-uri din lemn de stejar durează 8 luni, iar producătorii folosesc în proporţie de 70% barrique-uri aflate la a doua umplere şi 30% noi. Învechirea în sticlă durează minimum 18 luni. Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne cu sos de tomate sau brânzeturi semimaturate.

Temperatura optimă de servire este de 18-19˚C.

Notele degustării:

Miros: Note puternic fructate, în special prune uscate, vişine şi fructe de pădure negre, completate cu influenţe de lemn de stejar şi frunze de mentă.

Gust: Un buchet expresiv şi nuanţat, bine structurat şi echilibrat, dominat de arome de fructe de pădure negre şi accente lemnoase.

Culoare: Roşu rubiniu intens, cu tente purpurii.

79.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.10 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneDealu Mare - Ceptura
Soi struguriFeteasca Neagra
Volum750 ml
An2015
Grade alcoolice14.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.