DAVINO Flamboyant 2016

0004201409

Nou

Davino Flamboyant este considerat de catre multi degustatori ca fiind unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani.

Se produce numai in anii de exceptie prin culesul  selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj.Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare.Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox  26-28°C , Cabernet Sauvignon – timp de 29 zile, Merlot – 23 zile si Feteasca Neagra – 19 zile.Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica.100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9 luni.Invechire la sticla minim 30 luni.

Limpiditate: limpede-cristalin;

Culoare: rosu-rubiniu intens cu reflexe purpurii ;

Miros : complex, persistent si intens, cu nuante condimentate de stafide, piper verde, coacaze negre, menta si tabac;

Gust: complex si expresiv, amplu, puternic dar rotund.Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust remanent usor condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.

 

Indisponibil momentan

198.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 points care pot fi schimbate într-un cupon de 5.70 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneDealu Mare - Ceptura
Soi struguri.Cupaj rosu
CupajCabernet Sauvignon + Merlot + Feteasca Neagra
Volum750 ml
An2016
Grade alcoolice14.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.