Recas - Muse Night 2022

Recas - Muse Night 2022

Strugurii sunt culeși în zori pentru a obține o prospețime maximă a vinurilor. Strugurii roșii folosiți pentru acest vin sunt lăsați în pielițe pentru o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz deschis să fie colectat pentru fermentare.
Fermentarea se face la temperaturi răcoroase pentru a reține aromele proaspete pe durata întregului proces. Vinificația este cât se poate de minimalistă și se concentrează pe transformarea strugurilor în vin în cel mai pur mod posibil. Pentru aceasta nu folosim lemn de stejar sau fermentări secundare, vinul rămânând în rezervoare de oțel inoxidabil neutre, iar de acolo ajunge direct în sticle, fără a fi învechit prea mult în cramă, tocmai pentru a aduce în pahar caracterul și prospețimea strugurilor.
 

Note de degustare
Culoare roz trandafiriu, intensitate medie, cu limpiditate bună. Aromatic se deschide ușor catre fructe roșii (cireșe, rodii), petale de trandafir, cu aspecte vegetale. Un vin reconfortant și vioi, cu aciditate bună ce susține o structură bazată de prospețime și elegantă, cu un final ce amintește de merișoare (cranberry).


 Recomandăm acest vin cu: Sushi, bucatarie asiatică, salate cu pește, roast beef, vițel, curcan, rață, deserturi cu fructe de pădure.


 Temperatura servire/consum  7°C – 9°C

69,00 lei
Cu TVA

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Demisec
Tara
Romania
Regiune
Banat
Soi struguri
.Cupaj rose
Volum
750 ml
An
2022
Grade alcoolice
12.5
Culoare
Rose
0004700627

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.