C.OPRISOR FET.NEAGRA PREMIUM 2019

0004701173

Nou

Acest vin evidențiază potențialul oltenesc și amprenta autentică a zonei asupra unui soi național consacrat. A fost conceput atât pentru a ne desfăta în prezent, dar şi cu potential de învechire, pentru cei răbdători, de peste 10, 20 de ani. 

Se remarca printr-o culoare intensă și arome persistente de fructe roșii confiate, înglobate în ciocolată neagră.  Prima impresie de eleganta continuă cu gustul prelung, învăluitor, impetuos al taninurilor puternice, dar bine coapte și perfect rotunjite în lunga perioadă de maturare din butoaiele de stejar. Este în același timp un vin puternic, dar și voluptuos, generos prin energia sa, însă bine structurat și echilibrat. Perfect, fie pentru o seară gastronomică amplă și sofisticată, ori pentru momente de meditație. 

Am ales, pentru etichetă, să marcăm puternic prezența siglei Cramei Oprișor configurată sub forma de roată a vieții în comuniune cu elementele naturale ce o hrănesc.

Vinul Feteasca Neagră Crama Oprișor a fost creat de Veronica Gheorghiu și Liviu Grigorică.

Concept și imagine etichetă: Ciprian Paleologu

Editie limitata la 12985 sticle

106.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 points care pot fi schimbate într-un cupon de 3.00 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneOltenia
Soi struguriFeteasca Neagra
Volum750 ml
An2019
Grade alcoolice14.90
Am inteles

Acest website foloseste cookies.