Crama Oprisor - Ispita S

Nou

ISPITA reprezinta o colectie, un veritabil Codex ezoteric de arta si vin, in care vom regăsi sase vinuri distincte. Fiecare litera din denumirea ISPITA este un element magic in sine, definind un aspect al creatiei, aflat la cumpana dintre partea luminoasa si tenebroasa a acesteia. Fiecare vin din colectia ISPITA are personalitate proprie, fiind imaginat si creat după fiecare litera, simbolizand notiunea pe care aceasta o reprezintă.

Urmatoarele vinuri din colectie vor aparea cu o ritmicitate aparte, iar pentru pasionati si colectionari, dupa ce si ultima litera va fi dezvaluita, va fi lansata o serie limitata de cutii – obiect de arta si vin, formate din toate cele 6 sticle (litere/notiuni).

Cea de-a treia literă din colecția ISPITA by Liviu Grigorică, “S” de la SAVOARE.

Eleganța corpului și taninurile fine, bine coapte, sunt perfect echilibrate de aciditatea moderată și alcoolul armonios integrat în structura vinului. Intensitatea aromatică, intregită în mod magistral de gustul complex, lung și catifelat contribuie la valoarea unică a acestei ediții. Savoarea dezvăluie o literă șic pentru orice iubitor de frumos ce vrea să întâlnească atât eleganță cât și complexitate în vin.

Litera S din ISPITA by Liviu Grigorică, ilustrează Savoarea, este un cupaj din vinuri roşii şi conține un număr de 5555 de sticle înseriate.Indisponibil momentan

178.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 17 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 17 points care pot fi schimbate într-un cupon de 5.10 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneOltenia
Soi struguri.Cupaj rosu
Volum750 ml
Grade alcoolice14,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.