- Zaharuri reziduale
- Sec
- Tara
- Romania
- Soi struguri
- Busuioaca de Bohotin
- Volum
- 750 ml
- An
- 2022
- Grade alcoolice
- 12.5
- Culoare
- Rose
- Home
-
Vinuri
-
Vinuri Romania
DAVINO - Faurar Rosu de Ceptura 202134,00 leiCrama Bauer S.V.S. 201971,00 lei
-
Vinuri spumante
Prince Stirbey - Spumant Alb115,00 leiLiliac -Private Selection Spumant88,00 leiCrama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Bauturi tari
- Accesorii
-
Cadouri
Crama Bauer J.O.H.A.N.N.A. Spumant127,00 lei
- Reduceri
Crama Hermeziu C'est soir - Busuioaca de Bohotin sec 2022
Zona de producere: NE Moldovei, în nordul judeţului Iaşi, localitatea Bivolari
Soiul: Busuioacă de Bohotin
Clasificare: DOC – CMD
Terenul: solul cernoziom cambic; relief vălurit, pante 4 - 5%
Altitudine: cca 410 m deasupra nivelului mării
Sistem de conducere: cordon unilateral, tăiere scurtă în cepi
Clima: continentală, ierni friguroase, cu primăveri reci şi veri uscate
Recoltare: manuală, la maturitate deplină, în a doua parte a lunii septembrie
Vinificaţie:
macerarea mustuielii la temperatură scăzută, urmată de presare menajantă, separarea fracțiunilor de la presare, se extrage cca 60 % must ravac, fermentația alcoolică se desfășoară la 17 °C, timp de două săptămâni
Maturare: la temperatură controlată de 10-12 °C, în rezervoare de inox, pentru o perioadă de 3 luni
Degustare:
culoare roz deschis, foiță de ceapă
aromă intensă, florală - petale de trandafir
gust plăcut, intens, persistență bună
Asociere culinară: brânzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, piept de rață, risotto cu fructe de mare, preparate cu ficat de pui și rață
Temperatura de consum: 7 - 8 °C
Păstrare și consum: se consumă ca vin tânăr
Îmbuteliere: în butelii de sticlă de 750 ml
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
pentru comenzi mai mari de 400 de lei