• -12%
Crama Bauer S.V.S. 2019

Crama Bauer S.V.S. 2019

An productie: 2019
Vin alb, sec, 13.0 vol. alcool, 2,4 g/l zaharuri
Editie limitata 4000 sticle

S.V.S este versiunea invechita in butoi de stejar a vinului Sauvignonasse al cramei.

Vinul este realizat din struguri atent selectionati dintr-o vita veche ( > 40 ani ) cu un randament foarte scazut ( < 5 t / ha ).
Dupa presare, vinul fermenteaza in butoaie de stejar ( 300 litri ) fara adaos de drojdii selectionate si este invechit in aceste butoaie timp de 14 luni.
In acest timp are loc din cand in cand o amestecare a drojdiilor ( batonnage ) ramase pe fundul butoiului pentru a rotunji vinul si a-i creste expresivitatea.

In comparatie cu Sauvignonasse-ul simplu de la Crama Bauer, SVS este mai plin, mai cremos, cu un caracter mai putin mineral, dar cu un plus de note de pamant si de condimente.

In primii 2-3 ani necesita aerare pentru a se deschide complet.

Se potriveste foarte bine cu preparate din fructe de mare, carne de vitel sau pasare, pregatita cu sosuri albe.

62,48 lei 71,00 lei -12%
Cu TVA
Time left

Detalii ale produsului

Zaharuri reziduale
Sec
Tara
Romania
Regiune
Dragasani
Soi struguri
Sauvignonasse
Volum
750 ml
An
2019
Grade alcoolice
13.0
Culoare
Alb
0004201331

About Crama Bauer

Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa creăm condiții perfecte astfel încât vinurile noastre să vorbească distinct si convingător.

Echilibrul, durabilitatea și înțelegerea legăturii cu natura sunt aspectele cele mai importante pentru noi. In felul acesta reusim sa reducem influența tehnicii la un minim rezonabil.

Țelul nostru este de a redescoperi și a arăta potențialul uimitor al soiurilor românesti și terroir-ul unic. Pentru noi, adevarata arta a vinificatiei constă in intelegerea personalitatii fiecarui soi și in respectarea nevoilor și expresiilor specifice. Scopul nostru este de a face ceea ce e necesar, la momentul potrivit și în măsura adecvata.

Filosofia "Creativitate Naturala" este de asemenea o oglinda a încrederii noastre în diversitate și nu în conceptul de "cel mai bun vin"

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.