Crama Bauer Cabernet Sauvignon Magnum 2013

Crama Bauer

0004201178

Nou

Crama Bauer Cabernet Sauvignon 2013

Cutia de lemn personalizata este inclusa in pret.

Indisponibil momentan

229.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 22 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 22 points care pot fi schimbate într-un cupon de 6.60 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneDragasani
Soi struguriCabernet Sauvignon
Volum1500 ml
An2013
Grade alcoolice13.50

Brand

Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa creăm condiții perfecte astfel încât vinurile noastre să vorbească distinct si convingător.


Echilibrul, durabilitatea și înțelegerea legăturii cu natura sunt aspectele cele mai importante pentru noi. In felul acesta reusim sa reducem influența tehnicii la un minim rezonabil.


Țelul nostru este de a redescoperi și a arăta potențialul uimitor al soiurilor românesti și terroir-ul unic. Pentru noi, adevarata arta a vinificatiei constă in intelegerea personalitatii fiecarui soi și in respectarea nevoilor și expresiilor specifice. Scopul nostru este de a face ceea ce e necesar, la momentul potrivit și în măsura adecvata.


Filosofia "Creativitate Naturala" este de asemenea o oglinda a încrederii noastre în diversitate și nu în conceptul de "cel mai bun vin"

Am inteles

Acest website foloseste cookies.