H.AVERESTI DIAMOND FETEASCA NEAGRA

0004701165

Nou

Strugurii din soiul Fetească Neagră aleşi pentru realizarea acestui vin sunt cultivați în podgoriile cu origine controlată Huși, acolo unde condițiile climatice și solurile oferă suplețe și arome autentice fructelor şi, specific unei licori care cinstește terroir-ul Averești, Diamond Fetească Neagră este esenţa strugurilor atent selecționați dintr-o parcelă cu substrat nisipos, în care se găsește piatră și rocă calcaroasă, o parcelă orientată către sud-est.

După recoltare, strugurii sunt desciorchinați fără zdrobire și încărcați în maceratoare, proces urmat de fermentația în vase din inox. Apoi, vinul se pastreaza în baricuri din stejar autohton, pentru o perioadă de 24 de luni şi, astfel, Averești Diamond Fetească Neagră reuşeşte să încânte cu aromele sale chiar și cele mai pretențioase gusturi, făcând deliciul degustării de fiecare dată, dar mai ales atunci când se servește la temperatura de 14 grade Celsius, după o aerare de 30 de minute.

Notele degustării:

Miros: Arome intense de fructe rosii cu note de ciocolată și tonuri vanilate

Gust: Arome ample de prune uscate, topite într-un postgust ușor condimentat

49.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneHusi
Soi struguriFeteasca Neagra
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.