Sister's Run - Shiraz Epiphany 2018

0004201411

Nou

Sister's Run Epiphany McLaren Vale Shiraz 2018
Producător: Sister's Run - McLaren Vale
Oenolog: Elena Brooks
Soi: 100% Shiraz
Culoare: roșu-purpuriu intens, cu margini strălucitoare
Miros: parfumul tipic al Shiraz-ului din valea McLaren, cu note de cireșe, dude și adieri de fructe roșii și cedru
Gust: foarte aromat și plin, bine echilibrat, cu arome generoase și curate de dude, afine, prăjitură cu mure dulci și ciocolată; tanini foarte fini, structură bună și sfârșit lung, catifelat
Recomandări gastronomice: miel, friptură sau grătar de vită cu sos de piper, tocănițe, brânzeturi (în special, Cheddar)
Alcool: 14,5%
Temperatura de servire: 15-18°C
Medalie de Platină, Sommelier Challenge, International Wine & Spirit Challenge (USA) 2018
93 Puncte James Halliday - Wine Companion: "Cuișoare, prune prăjite, adieri de grafit și boabe de piper. Un vin bogat și stilat, de mare valoare și plăcere pe măsură. Senzație gustativă și arome la un preț savuros.”

Sister's Run este proprietatea lui Carl și Pegggy Lindner, proprietari ai legendarei podgorii Langmeil și unii dintre cei mai renumiți viticultori din Barossa. Soții Brooks, Elena și Zar, se ocupă de vinificare și, respectiv, marketing. Elena Brooks, de fel din Bulgaria, este considerată de mulți a fi cel mai bun oenolog al tinerei generații din Australia. Motto-ul ei? ”Adevărul este în vie, dar dovada este în pahar”.
În descrierea lui Zar, ”Sister's Run este o distracție serioasă. Tânără și talentată, Elena, oenologul nostru, poartă ghete la serviciu, dar are întotdeauna la îndemână o pereche de pantofi cu toc, pentru situații de urgență, precum o invitație pentru a-și ridica trofeul la o gală de premiere. Stilleto-ul și cizma sunt simbolurile Sister’s Run - o podgorie dedicată producerii celor mai bune vinuri. Chiar dacă despre noi mai glumim, vinurile le luăm cât se poate de în serios. Sperăm ca ele să vă placă la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să le facem. Și, nu uitați că cel mai bun vin e cel care vă place.”

69.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 points care pot fi schimbate într-un cupon de 1.80 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraAustralia
RegiuneMcLaren Vale - South Australia
Soi struguriShiraz
Volum750 ml
An2018
Grade alcoolice14.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.