Castarede Armagnac XO - 20 ans d'age

0004200406

Nou

Degustarea
Aspectul: se observa limpiditatea, stralucirea si culoarea. Rotind lichidul în pahar, se observa "lacrimile" care se scurg mai încet sau mai rapid pe peretele paharului.

Mirosul:  evitati sa bagati nasul în pahar, pentru a nu simti toate senzatiile aromatice. Rotiti paharul, încalziti-l în palma si veti simti arome mult mai subtile. Se disting, în principal, 7 arome mitice: alune, piersica de vie, violeta, vanilie, lamâie verde, pruna uscata, piper.La sfârsit, nu uitati sa mirositi armagnac-ul de pe fundul paharului - aici se concentreaza bogatia de aromatica, cu care se încheie placerea degustarii.


Gustul: se testeaza prospetimea, echilibrul si finetea. Cu cât Armagnac-ul a stat mai mult în stejar, cu atât mai blânzi sunt taninii. Persistenta gustului din gura este o marca a calitatii bauturii.

Pastrarea/Conservarea
Armagnac-ul nu mai evolueaza dupa ce este îmbuteliat. Pentru a-l pastra, este obligatoriu ca sticlele sa stea în pozitie verticala, astfel încât Armagnac-ul sa nu ajunga în contact cu dopul.

Secretul Armagnac-ului sta în combinatia dintre distilat si stejar. Alchimia care ia nastere între cele doua n-a putut fi niciodata explicata stiintific.

Armagnac-ul este un produs magic, aproape divin. Apa-vie ia o culoare de chihlimbar, iar, apoi, de mahon. Armagnac-ul batrân este mai moale decât cel tânar, iar puterea alcoolica este mai mica. El este, întotdeauna, plin de surprize si, de aceea, este cadoul ideal pentru zile de nastere, sau evenimente speciale.

399.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 39 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 39 points care pot fi schimbate într-un cupon de 11.70 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraFranta
RegiuneArmagnac
Volum700 ml
An20 ani
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.