Castarede Armagnac VSOP

0004200249

Nou

Degustarea
Aspectul: se observa limpiditatea, stralucirea si culoarea. Rotind lichidul în pahar, se observa "lacrimile" care se scurg mai încet sau mai rapid pe peretele paharului.

Mirosul:  evitati sa bagati nasul în pahar, pentru a nu simti toate senzatiile aromatice. Rotiti paharul, încalziti-l în palma si veti simti arome mult mai subtile. Se disting, în principal, 7 arome mitice: alune, piersica de vie, violeta, vanilie, lamâie verde, pruna uscata, piper. La sfârsit, nu uitati sa mirositi armagnac-ul de pe fundul paharului - aici se concentreaza bogatia de aromatica, cu care se încheie placerea degustarii.

Gustul: se testeaza prospetimea, echilibrul si finetea. Cu cât Armagnac-ul a stat mai mult în stejar, cu atât mai blânzi sunt taninii. Persistenta gustului din gura este o marca a calitatii bauturii.

Pastrarea/Conservarea
Armagnac-ul nu mai evolueaza dupa ce este îmbuteliat. Pentru a-l pastra, este obligatoriu ca sticlele sa stea în pozitie verticala, astfel încât Armagnac-ul sa nu ajunga în contact cu dopul.

Secretul Armagnac-ului sta în combinatia dintre distilat si stejar. Alchimia care ia nastere între cele doua n-a putut fi niciodata explicata stiintific.

Armagnac-ul este un produs magic, aproape divin. Apa-vie ia o culoare de chihlimbar, iar, apoi, de mahon. Armagnac-ul batrân este mai moale decât cel tânar, iar puterea alcoolica este mai mica. El este, întotdeauna, plin de surprize .

244.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 24 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 24 points care pot fi schimbate într-un cupon de 7.20 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraFranta
RegiuneArmagnac
Volum700 ml
An10 ani
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.