Alira Tribes 2015

0004201390

Nou

Alira Tribes este un vin KOSHER produs in regiunea Dobrogea.

Vinul Kosher este un produs obţinut din struguri, în care sunt respectate cu sfinţenie principiile legilor alimentare Kashrut, specifice persoanelor de confesiune iudaică. Ritualul constă în traseul parcurs de struguri, din vie şi până la îmbuteliere, care este strict supravegheat şi binecuvântat de rabin. În unele cazuri, sticlei de vin i se atribuie un sigiliu de aprobare (hechsher), care garantează calitatea de vin Kosher.

În arealul dintre Aliman şi Rasova, se află 37 de hectare de viţă de vie destinate numai cultivării de struguri Kosher, pentru producţia gamei Alira Tribes. Denumirea “Tribes” face referire la cele 12 triburi ale lui Israel, care au reprezentat embrionul vechiului popor evreu.

Un vin aromat, plăcut şi catifelat, obţinut din Cabernet Sauvignon şi Merlot. Culoarea sa este rubinie cu tente violacee şi note plăcute de prune uscate şi smochine.

Corpul este rotund şi plin, se simt notele de ciocolată neagră, salvie, cuişoare şi scorţişoară. Postgustul este lung, intens, cu note finale de cedru şi lemn dulce. Decantarea pentru o jumătate de oră este recomandata.

Temperatura de servire: 16-18°C.

Recomandări culinare: Vită Stroganoff, gulaş, tort cu ciocolată neagră.

29.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 points care pot fi schimbate într-un cupon de 0.60 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneAliman - Dobrogea
Soi struguri.Cupaj rosu
CupajMerlot + Cabernet Sauvignon
Volum750 ml
An2015
Grade alcoolice13.50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.