Alira Grand Vin Cuvee 2017

0004201202

Nou

Vinurile ALIRA din gama Grand Vin, aduc cu un plus de calitate, de arome şi, nu în ultimul rând, vin cu un plus de satisfacţie. Toate cele patru vinuri ale gamei sunt create din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinută sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aibă parte de toată bogăţia pe care le-o oferă Dunărea, solul şi soarele Dobrogei. După culesul manual şi selecţia atentă a boabelor din care se vor naşte vinurile ALIRA Grand Vin, urmează o vinificare de clasă, cu presare fină, cu fermentări atent controlate şi cu maturare în cele mai bune baricuri. Însă nu toate vinurile realizate astfel ajung să poarte acest simbol al vârfului de calitate, ci numai cele care se califică. Termenul Grand Vin indica recomandarea celor mai bune vinuri Alira, facuta de enologul nostru.


Caracterul nobil al ALIRA Grand Vin Cuvée impresionează de la prima degustare: o culoare rubinie intensă și o aromă fină cu nuanțe de cireșe amare și marțipan. Corpul amplu este caracterizat de un gust în care predomină fructele de pădure bine coapte și cacao. Structura complexă a acestui Cuvée necesită o decantare timp de o oră înainte de servire. 50% din vin a fost maturat în baricuri de stejar franțuzesc la prima reutilizare, restul în baric de stejar franțuzesc la a doua reutilizare, timp de 14 luni. Poate fi savurat acum, după decantare, sau poate fi lăsat la învechit timp de 5-8 ani.

83.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 points care pot fi schimbate într-un cupon de 2.40 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneAliman - Dobrogea
Soi struguri.Cupaj rosu
CupajFeteasca Neagra + Merlot + Cabernet Sauvignon
Volum750 ml
An2017
Grade alcoolice14,50
Am inteles

Acest website foloseste cookies.