Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
• VINIFICAREA : Pentru aceasta gama, din cele 27 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual la un nivel de maturitate atent urmarit, s-au desciorchinat si s-au presat. Mustul astfel obtinut s-a limpezit natural la temperaturi de 5-8 ºC, timp de 48 de ore. A urmat apoi o fermentare lenta in cuve de inox, cu temperatura...
Strugurii s-au cules manual. Pentru Cabernet Sauvignon si Marselan s-a folosit o macerare-fermentare clasica, in vinificatoare cu piston, iar pentru Syrah s-a ales macerarea carbonica, cu struguri nedesciorchinati. Maturarea s-a facut la butoaie de prima si a doua trecere, de stejar francez si american, pentru perioade cuprinse Intre 6 si 12 luni. Este un...
organizarea plantatiei Domeniul dispune de 15 hectare de Feteasca Alba, 35 hectare de Chardonnay, 27 hectare de Sauvignon Blanc si 13 hectare de Pinot Gris, plantate cu o densitate de 6.000 – 6.250 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol argilo-calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia a fost in medie de...
organizarea plantatiei Domeniul dispune de 46 hectare de Cabernet Sauvignon, plantate cu o densitate de 5.000 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia obtinuta a fost de 8 tone/ha. metoda de lucru...
organizarea plantatiei Domeniul dispune de 46 hectare de Cabernet Sauvignon si 10 hectare de Marselan, plantate cu o densitate de 5.000 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol format dintr-un amestec de argila si pietris, situat peste un strat calcaros. Modul de taiere este Guyot simplu. Productia obtinuta a fost Intre...
organizarea plantatiei Domeniul dispune de 8 ha de Viognier si 16 ha de Tamaioasa Romaneasca, plantate cu o densitate de 6.500 plante la hectar.Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol argilo-calcaros. Modul detaiere este Guyot simplu. S-au realizat taieri In verde pentru reducerea productiei la8 tone/ha. metoda de lucru Strugurii s-au cules...
note de degustare Un debut marcat de senzatia de fructe albe - cirese albe, prune albe, boabe de strugure alb. Dupa aerisire, Incep sa se faca simtite si aromele de fructe rosii, dublate de senzatii de miere, polen si fructe exotice. Gustativ, porneste din arome fine de trandafiri si cirese, pentru a evolua spre fructul pasiunii, rodie si senzatii...
• VINIFICARE : Pentru aceasta gama, din cele 46 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual la un nivel de maturitate de 235g zahar/litru de must, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare speciale cu piston, timp de aproape doua luni. Coborarea alternativa a pistoanelor in...
• VINIFICARE : Pentru aceasta gama, din cele 35 de hectare s-au ales strugurii de calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate bine stabilit, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare la temperaturi mici timp de 10-12 ore. A urmat o presare usoara si apoi fermentare lenta ]n cuve de inox cu temperatura controlata intre 15...
Domeniul dispune de 15 hectare cu Feteasca alba, plantate cu o densitate de 6.000 plante la hectar. Modul de taiere este Guyot simplu. Pentru aceasta gama, se aleg parcele cu o productie medie de 6 tone/ha. Strugurii, culesi manual, s-au desciorchinat si s-au presat la presiuni mici. Mustul astfel obtinut s-a limpezit natural, la temperaturi de 8ºC -...
• VINIFICARE: Pentru aceasta gama, din cele 24,7 hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate de 230g zahar/l must, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare-fermentare in vinificatoare speciale cu piston timp de zece zile. Coborarea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un...
Un vin alb sec, răcoritor, uşor de băut. Gustul cuprinde un buchet vibrant, dominat de fructe albe, echilibrat de arome de brioşă proaspăt scoasă din cuptor şi un postgust persistent. Nasul este proaspăt, fructat, cu influenţe citrice plăcute şi accente untoase. Culoare: Galben pai, cu accente verzui. Recomandăm servirea vinului la o...
• VINIFICARE : Pentru aceasta gama, din cele 23 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate deplina, au fost desciorchinati si tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare speciale cu piston timp de zece zile. Coborârea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu...
• VINIFICAREA : Strugurii ajunsi la un nivel de maturitate deplina, s-au cules manual si s-au desciorchinat. Bogatia de arome se gaseste in pielita boabelor si de aceea, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o temperatura de 8-10 º C. A urmat o presare usoara, iar mustul obtinut a fermentat lent, timp de 30 de zile,...
Reprezentativ pentru Domeniul Coroanei Segarcea este existenta în plantatie a unei suprafete de 1,5 ha veche de peste 100 ani cu Muscat Frontignan roze, sinonim cu Tamâioasa Roza. Este un soi unic, nu mai exista decât razlet un numar mic de plante, în sudul Frantei în zona Frontignan.Din plantatia mama de 1,5 ha s-au preluat ochi si s-au înmultit...
Un vin obtinut din chardonnay, pinot gris, viognier si viognier maturat in butoaie de salcam si stejar. Unul dintre cele mai complexe vinuri albe romanesti, cu o dimensiune florala care da contur si completeaza structura fructata si glicerica a vinului. Arome de cirese si prune albe, vanilie, carcei de vita, flori proaspete de salcam, limeta si flori...
Pentru acest vin, productia a fost limitata la 6 tone de struguri pe hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de capsune, zmeura, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolata cu lapte, rom, cocos si piele fina. Gustul este complex, dezvaluindu-se treptat, de la explozia de fructe la nuantele secundare de condimente, finalizat cu un...
Opt soiuri de struguri, Merlot, Syrah, Pinot Noir, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Marselan, Touriga Nacional, intr-un cupaj armonios.
Vin rosu sec cu note vibrante de fructe proaspete şi fructe confiate, condimentate elegant si gust echilibrat de note fructate, dulci, completate de accente uşor picante, tonuri de tabac şi un strop de mosc. În limbajul ţigănesc, “vardo” înseamnă “caravană”, iar Segarcea a ales să denumească gama astfel pentru a celebra bucuria de a...
Vardo - Patima Serii Patima Serii se naste din focul de seara la care se încalzesc si cânta tiganii. Focul le aprinde pasiunea. Le lumineaza dansul. Le încalzeste pielea. Patima Serii pastreaza vie traditia si aprinde în suflet dragostea de viata. Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 13 hectare cu Feteasca Neagra, plantate la o densitate de...
Vardo - Picatura Vietii Picatura Vietii izvoraste din limpezimea apelor lânga care tiganii poposesc. Apa le da viata. Îi satura de sete. Îi racoreste când ploua. Picatura Vietii lasa povestea sa curga mai departe si scalda sufletul iubitorilor de frumos. Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 10 hectare cu Touriga Nacional, plantate la o...
Puterea Vointei îsi are radacinile în pamântul roditor spre care tiganii pasesc toata viata. Pe care danseaza. Pe care dorm. Pe care calatoresc. Puterea Vointei are ardoarea unei povesti frumoase care dainuie vesnic. Organizarea plantatiei : domeniul dispune de 7 hectare cu Cabernet Franc, plantate la o densitate de 6.250 plante la hectar si 10 hectare...
Acest website foloseste cookies.