FAUTOR

FAUTOR

FAUTOR - Illustro Rosu 2015

0004201414
131,00 lei
Vinul ILLUSTRO are o culoare roşie generoasă şi cucereşte prin note complexe de prune, vişine, smochine, cafea şi ciocolată fină. Gustul profund, cu nuanţe de migdale, este insoţit de textura bogată şi taninuri nobile. Maturat în butoaie din stejar timp de 12 luni.
FAUTOR - AURORE Feteasca Neagra + Tempranillo 2019
Momentan indisponibil
Un tandem unic între un soi indigen și unul spaniol. Buchet nobil de cireșe, vișine, piper negru pe fundal cu nuanțe rustice și arome de violete. Taninuri bine integrate și un post gust îndelungat.
Un vin cu caracter, ce dezvăluie complexitate, arome pronunțate de fructe negre, afine, cireșe și prune uscate. Gust profund, catifelat, armonios, ușor taninos cu nuanțe de vanilie.
83,00 lei
Culoare rubinie intensă. Aromă fină de cuișoare, sâmburi de vișine, rodii și prune. În gust se simt cireșe coapte amplificate de note ușor condimentate. Un vin complex, plin, cu un postgust îndelungat.
58,00 lei
Un vin cu adevărat regal. Culoare frumoasă galben pai cu reflexii verzui, aromă bogată și explozivă de iasomie, note fine florale și citrice. Pe palat este bine structurat, complex, fructuos.
FAUTOR

FAUTOR - Tempranillo 2019

0004201420
108,00 lei
Un vin robust de culoare rubinie cu nuanţe albastru-violet. Arome intense de toporaşi, rodii, tutun fin, cuişoare şi piper negru proaspăt măcinat. Gust – dens, complex, vibrant cu fructe roşii in abundenţă şi taninuri bine integrate.
108,00 lei
Un vin graţios ce a fost maturat în butoaie din lemn de stejar timp de 6 luni. Are o culoare galben pai uşor translucid, un buchet expresiv - pepene galben, flori de soc, fructul pasiunii şi o tentă de vanilie în aromă şi gust.Persistent, complex şi cu o structură bogată, acest vin este o adevărată reflexie a eleganţei şi nobleței în sticlă.
FAUTOR

FAUTOR - Illustro Alb 2020

0004201413
108,00 lei
Un vin complex cu o culoare eleganta, galben pai, arome de fructe tropicale si citrice, incununate de un gust armonios si persistent, care poarta amprenta terroir-ului din care se naste : regiunea cu IGP Valul lui Traian, sudul Republicii Moldova. Este maturat 6 luni in baricuri de stejar francez.
96,00 lei
Creat din struguri de calitate înaltă, colectaţi cu grijă manual toamna târziu până la primele îngheţuri, acest vin deosebit are arome fine de piersici, coajă de lămâie şi verbină. Gustul nobil este amplificat de nuanţe fine florale, ce lasă pe palat un finiş plăcut şi memorabil.
96,00 lei
Creat din struguri de calitate înaltă, colectaţi cu grijă, manual, toamna târziu, până la primele îngheţuri, acest vin deosebit are arome fine de flori de tei, iasomie şi miere de albine. Gustul nobil este amplificat de nuanţe delicate de petale de trandafir, ce lasă pe palat un finiş plăcut şi memorabil.
FAUTOR- 310 ALTITUDINE Merlot + Rara Neagra 2019
Momentan indisponibil
Vin de culoare rubiniu intens. Dominat de arome de cireşe bine coapte, fructe negre de pădure, mure şi nuanţe rustice. Gustativ este moale, catifelat, corpolent, taninuri moi cu senzaţii de cireşe.
FAUTOR - Barbaro 2019
Momentan indisponibil
FAUTOR

FAUTOR - Barbaro 2019

05000247
119,00 lei
Patru soiuri viguroase – Syrah, Tempranillo,Cabernet Sauvignon și Saperavi, alcătuiesc o simbioză fascinantă în care domină aromele varietale de coacăză neagră, afine și mure, cireșe, zmeură și rodie, violete, lemn dulce și frunze de tutun. Gustul picant de condimente orientale creează un amalgam somptuos cu taninuri ferme, iar maturarea în butoaie din...
Transport Gratuit

pentru comenzi mai mari de 400 de lei

Livrare rapidă a comenzii
Produse atent selecționate
Retur usor si rapid
Produs adăugat la favorite
Product added to compare.