Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Niciun produs
Prețurile includ TVA
Pentru ediṭia limitată “Constantin“, Crama Gîrboiu a creat un asamblaj deosebit din cele mai reprezentative vinuri baricate. Vinul are o culoare rubinie superbă. La o primă evaluare olfactivă ne încântă printr-o combinaṭie de fructe roṣii ṣi negre: zmeura, prune, coacăze negre ṣi cireṣe. Maturarea în baricuri noi de stejar franṭuzesc aduce densitate...
Un vin cu o culore galben verzuie, proaspat si elegant, ce te binedispune de la prima inghititura. Note florale elegante, ce aduc aminte de soc, salcam, fan proaspat cosit. Cele doua soiuri imbina perfect si armonios aromele Muscat-ului cu gustul fin si acid al Aligote-ului.
Culoare rosu-rubiniu intens. Aromele complexe si delicate, de fructe rosii (coacaza si visine) si violete, se combina armonios cu cele de condiment si ciocolata. In gura se dezvolta arome elegante si un gust cu o textura bogata. Un vin vioi cu taninii prietenosi, cu un postgust bogat si lung.
Epicentrum rose este produs din struguri Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, este un vin cu arome proaspete de zmeura si capsuni completate de note citrice.
Cu o culoare galben deschis, sclipitor, cu aroma de citrice, prin care se strecoara usor o aroma minunata de flori albe. Gustul e dominat de notele de citrice si piersici, la prima sorbire se simte voiciunea acestui vin, fapt ce se potriveste foarte bine cu notele discrete de mar verde.
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual. Fermentare plus macerare pe strugurii zdrobiti in vinificatoare de inox, timp de 20 zile la temperatura controlata de 26-28grade Celsius, remontaj zilnic a mustuelii, urmat de o fermentare malolactica cu bacterii selectionate.Vinul este usor maturat timp de patru...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, criomacerare a mustelii la temperature de 10-12grade Celsius, separare a mustului ravac si fermentarea acestuia cu levuri selectionate la temperatura controlata de 16grade Celsius, urmat de tratamente de deproteinizare si detartrare, vinul rezultat este filtrat si...
Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, macerare a strugurilor timp de 14-15ore la temperatura de 10-12grade Celsius, separarea mustului cu ajutorul preselor cu vid. Limpezirea mustului, fermentarea alcoolica in cisterne de inox la temperatura de 14-16grade Celsius timp de trei saptamani, urmat de...
Petit Helena 2018 este un un cupaj de Chardonnay (30%), Chardonnay Barrique (30%) si Sarba (40%). Alaturi de mineralitatea specifica vinurilor din zona Cotesti, vinul se evidentiaza si prin aromele de vanilie, scortisoara si cuisoare, la care se adauga insa si ceva note exotice surprinzatoare, dar cu atat mai placute. Astfel, veti regasi tente de ananas,...
Vinul are o culoare superba rosie granat si o aroma specifica de prune, cirese negre si mure. Maturarea in baricuri de stejar completeaza spectrul aromatic cu note discrete de scortisoara, vanilie, piper negru si piele. Structura bogata a vinului este sustinuta de o aciditate ridicata, taninuri catifelate si un alcool bine integrat. Strugurii sunt...
Este un vin aromat in care predomina notele de piersica coapta. In gust dezvolta arome de fructe confiate si fagure de miere.
Acest website foloseste cookies.