Crama Girboiu - Livia Sarba 2016

Crama Girboiu

0004700187

Nou

Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, macerare a strugurilor timp de 14-15ore la temperatura de 10-12grade Celsius, separarea mustului cu ajutorul preselor cu vid. Limpezirea mustului, fermentarea alcoolica in cisterne de inox la temperatura de 14-16grade Celsius timp de trei saptamani, urmat de limpezire si detartrare. Vinul filtrat se imbuteliaza si se pune la pastrare.
Note de degustare: acest vin sec este unul sprinten, cu o aciditate potrivita, dar care asigura ca e si corpolent, impresionand prin culoarea galben-verzuie, stralucitoare si frumoasa.Are un parfum intens de flori de cires si de piersica coapta, este usor si semiaromat.
Asociere culinara: se potriveste cu un meniu bazat pe preparate de pasare si legume, insa aceasta Sarba este un vin suficient de viguros sa sustina si o friptura de porc.Temperatura potrivita pentru consum este de 10-11grade Celsius.

20.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 loyalty points. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 points care pot fi schimbate într-un cupon de 0.60 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareAlb
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneCotesti
Soi struguriSarba
Volum750 ml
An2016
Grade alcoolice13.50
Accept

Acest website foloseste cookies.