ARARAT Otborny - 7Y

ARARAT

0004201233

Nou

"Never be late for dinner, smoke Hawaiian cigars and drink Armenian cognac"
Winston Churchill


Denumirea de Ararat provine de la faimosul munte Ararat, unde arca lui Noe a ancorat in urma potopului biblic. Acest munte mistic reprezinta cel mai important simbol al culturii si identitatii armene, o sursa de vitalitate si mandrie. Ararat este deasemenea locul uneia dintre cele mai vechi podgorii din lume.

OTBORNY este mostenitorul traditional al primei recolte de coniac fin Champagne-Otborny, creat in 1902. Exigenta ingrijirii a dus la realizarea acestei comori nationale si internationale: numai soiuri autohtone de struguri; distilarea se efectueaza in traditionalele oale frantuzesti, dupa care brandy-ul este invechit in butoaie de stejar caucazian din propriile resurse.

NOTE DE DEGUSTARE
Produs si imbuteliat in Armenia, la muntele Ararat; invechit in butoaie de stejar caucazian; un amestec de calitate superioara, usor si neted ca de catifea, al carui buchet ofera o atingere de vanilie, lamaie, caramel si smochine uscate, un gust ce cuprinde tot rafinamentul brandy-urilor superioare.

167.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 16 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 16 points care pot fi schimbate într-un cupon de 4.80 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraArmenia
RegiuneArarat
Tip distilatDistilat din vin
Volum700 ml
An7 ani
Grade alcoolice42.00
Accept

Acest website foloseste cookies.