ARARAT Akhtamar - 10Y

ARARAT

0004201144

Nou

"Never be late for dinner, smoke Hawaiian cigars and drink Armenian cognac"
Winston Churchill


Denumirea de Ararat provine de la faimosul munte Ararat, unde arca lui Noe a ancorat in urma potopului biblic. Acest munte mistic reprezinta cel mai important simbol al culturii si identitatii armene, o sursa de vitalitate si mandrie. Ararat este deasemenea locul uneia dintre cele mai vechi podgorii din lume.

AKHTAMAR este o insula în mijlocul lacului Van. Conform legendei, aceasta a fost numita dupa printesa Tamar, despre care se spune ca aprindea o torta in fiecare noapte spre a-si ghida iubitul care traversa lacul inot spre a o vedea, in ciuda iubirii interzise. Povestea se termina tragic, tanarul inecandu-se in valurile lacului, iar printesa ramanand impietrita vesnic cu o torta aprinsa in maini, ca o marturie a dragostei eterne.

NOTE DE DEGUSTARE

in Armenia, la muntele Ararat; invechit in butoaie de stejar caucazian; remarcabil prin delicatul gust si buchetul bogat, atingand cerul gurii cu o placuta senzatie de lamaie, portocala si tente de ciocolata, vanilie si scortisoara.

Indisponibil momentan

234.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 23 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 23 points care pot fi schimbate într-un cupon de 6.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraArmenia
RegiuneArarat
Tip distilatDistilat din vin
Volum700 ml
An10 ani
Grade alcoolice40.00
Am inteles

Acest website foloseste cookies.