ARARAT Nairi - 20Y

ARARAT

0004200900

Nou

Denumirea de Ararat provine de la faimosul munte Ararat, unde arca lui Noe a ancorat in urma potopului biblic. Acest munte mistic reprezinta cel mai important simbol al culturii si identitatii armene, o sursa de vitalitate si mandrie. Ararat este deasemenea locul uneia dintre cele mai vechi podgorii din lume.

 

NAIRI a fost un taram de basm din tinuturile muntoase ale Armeniei, cu cheiuri abrupte si vai extrem de fertile, de mai bine de doua mii de ani. De acolo incepe povestea legendarului coniac, o capodopera a bauturilor fine, de prima clasa.

NOTE DE DEGUSTARE
Produs si imbuteliat in Armenia, la muntele Ararat; invechit in butoaie de stejar caucazian; avand o culoare cristalina de lemn inchis de mahon, si oferind din plin arome de vin vechi si cedru, tente de paine prajita, este prin gustul si buchetul sau, unul din cele mai fine brandy-uri din lume.

635.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 63 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 63 points care pot fi schimbate într-un cupon de 18.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

TaraArmenia
RegiuneArarat
Tip distilatDistilat din vin
Volum700 ml
An20 ani
Grade alcoolice40.00
Accept

Acest website foloseste cookies.