Alira Cabernet Sauvignon 2013

0004201183

Nou

Procesul de vinificatie
Strugurii sunt culesi manual, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri dureaza intre 5 si 8 zile, la temperatura controlata de 16 °C. Fermentatia alcoolica (100% prin adaugare de drojdii selectate) este controlata la 26-28 °C intre 8-10 zile, urmata apoi de macerare la cald (controlata termic) intre 5 to 8 zile.

Butoaie
Invechirea s-a facut timp de aproximativ 10 luni in butoaie de stejar frantuzesc pentru, 50% din cantitate in butoaie folosite 1 an si 50% in butoaie folosite 2 ani.

Gustul
Un vin tanar, tipic si complex, care se prezinta intr-un mod nemijlocit si foarte precis. Notele aromatice combina senzatiile mai dure de condiment si piele tabacita cu tente mai dulci, carnoase, de para si coacaze negre. La primul contact, gustul da impresia ca este firav, insa taninurile cerneloase si granulate ii asigura o evolutie ascendent-progresiva, pe final devenind viguros si intens, cu senzatii de curmale, ghimbir si pruna. Alcoolul este foarte bine integrat si echilibrat.

35.00 Lei

tva inclus

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 loyalty points. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 points care pot fi schimbate într-un cupon de 0.90 Lei.

Acceptam plata cu cardul bancar
Acceptam plata cu cardul bancar

Specificații

CuloareRosu
Zaharuri rezidualeSec
TaraRomania
RegiuneAliman - Dobrogea
Soi struguriCabernet Sauvignon
Volum750 ml
An2013
Grade alcoolice13.50
Accept

Acest website foloseste cookies.